• Omgivning
Norra Stationsgatan 95A
Vasastan

Välkommen till den perfekta familjevåningen med två badrum, balkong och garage i huset. Bostaden säljs till FAST PRIS och FÖRST TILL KVARN tillämpas.

BOAREA
91 m²
RUM
4
VÅNING
4 av 7
BYGGÅR
1997
AVGIFT
3 569 SEK
FAST PRIS
7 150 000 SEK

INLEDNING

Bostaden säljs till FAST PRIS och FÖRST TILL KVARN tillämpas. Detta innebär att det ej blir någon budgivning utan bostaden säljs till den första spekulanten som har ordnad finansiering till ett förutbestämt pris.

Denna smakfullt renoverade fyra med en genomgående planlösning och balkong mot lugn innergård är den perfekta familjebostaden. Två fullstora badrum, den ena med badkar, tvättmaskin och torktumlare medan det andra badrummet erbjuder dusch. Båda är nyligen renoverade med mycket smakfulla materialval. Den öppna lösningen mellan kök och vardagsrum gör detta till den naturliga samlingspunkten. Stora fönster ger mycket ljus till bostaden utan för den del bidraga till generande insyn. Balkongen är inglasad och vetter mot en lugn innergård. Garaget når man från hissen.

FAKTA

Adress
Norra Stationsgatan 95A, 4 tr
11364 Stockholm
Område
Vasastan
Kommun
Stockholm
Våning
4 av 7
Hiss
Ja
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4
Boarea
91 m²
Areakälla
säljarens information
Månadsavgift
3 569 kr inkl värme, VA, obligatoriskt tillägg om 350 kr/mån för kabel-TV & bredband
Andel i föreningen
4,338%
Andel av årsavgift
4,338%
EL
2500 kr/år
Försäkring
3000 kr/år
Summa
5500 kr/år
Kommentar
Schablonmässiga uppgifter.
Nätbolag
Fortum
Elleverantör
Fortum

ALLMÄN BESKRIVNING AV INTERIÖREN

Bostaden är nyligen renoverad med nya badrum, golv och ytskikt med mycket smakfulla materialval. Öppen och genomgående planlösning samt generösa fönsterpartier vilka bidrar med trevligt ljusinsläpp. Väldisponerade ytor i kombination med bostadens härliga fönsterpartier bidrar till den rymliga känslan. Ett fullständigt boende med dess goda standard och bekvämligheter såsom garage i huset.

SÄLLSKAPSRUM

Lättmöblerat sällskapsrum med generöst ljusinsläpp från fönsterpartier. Sällskapsdelen är belägen i öppen anslutning till bostadens kök vilket skapar förutsättningar för trevlig samvaro.

KÖK

Stort och rymligt kök i anslutning till sällskapsdelen. Goda förvaringsutrymmen i köksskåp med ljusa ytor samt betydande arbetsyta på köksbänk. Full maskinell utrustning i form av varmluftsugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

SOVRUM 1

Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt sovrumsmöblemang. God garderobsförvaring bakom moderna skjutdörrar.

SOVRUM 2

Generöst sovrum mot föreningens innergård. Stort fönsterparti och utgång till bostadens balkong.

SOVRUM 3

Trivsamt sovrum som ligger i anslutning till sällskapsrummet. Fin utsikt utan generande insyn.

BADRUM 1

Nyrenoverat badrum med moderna materialval och utrustning i form av wc, handfat samt ett badkar med vägghängd dusch. Badrummet erbjuder även tvättmaskin och torktumlare samt en arbetskommod med god förvaring vid sidan om. Smakfullt helkaklat med golvvärme.

BADRUM 2

Nyrenoverat badrum med wc, handfat samt dusch med både hand- och takdusch. Smakfullt helkaklat med golvvärme.

HALL

Generöst tilltagen och inbjudande hall som öppnar upp och binder samman bostadens övriga utrymmen. Förvaring i form av generös klädkammare i anslutning till hallen.

FÖRENING

Namn
BRF Skålen 23
Antal lägenheter
24
Antal hyresrätter
2
Antal lokaler
1
Tillåts juridisk person
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Ägs marken
Nej
Organisationsform/Typ
Bostadsrätt
Äkta/Oäkta
Äkta
Energideklaration
Ja, 2009-01-14
Energiförbrukning
124 kWh/m² per år
Energiklass
-

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Bostadsrättsföreningen Skålen 23 är en äkta förening som registrerades 1999 i Stockholm och förvärvade fastigheten 2009. Föreningen består av totalt 24 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lägenheter och en lokal som upplåtes med hyresrätt. Juridisk person som medlem accepteras i enstaka fall, individuell prövning sker. Inga avgiftsförändringar planerade.

RENOVERINGAR

Föreningen har genomfört renovering och målning av yttertak samt byte av maskinpark i tvättstugan. Föreningen planerar renovering av trapphus. Då byggnaden är i mycket gott skick finns inga större renoveringar planerade under de närmsta åren.

PARKERING

I fastigheten finns ett garage med 15 platser. En garageplats kostar 2 048 kr/mån.

TV OCH BREDBAND

Kabel-tv via Com Hem och bredband genom fiber levereras av Ownit. Obligatoriskt tillägg om 350 kr/mån faktureras separat.

ÖVRIGT

Medlemmar i föreningen har tillgång till gemensam tvättstuga, bastu och cykelrum. Den trevliga gården passar utmärkt för att grilla och umgås, på gården finns även två lekplatser. Ett källarförråd om cirka 6 m² ingår i avgiften.

ALLMÄNT OM OMRÅDET

Bostaden ligger i ett spännande område där mycket har hänt och kommer att hända närmaste åren. Bland annat så har Torsplan växt fram så nu erbjuds allt från mataffärer, restauranger, systembolag och mycket annat bara ett stenkast från bostaden.

Här bor du i Vasastan med närhet till generösa utbud av caféer, restauranger och affärer. Där finner man även puls och rörelse från Stadsbiblioteket och Handelshögskolan. Vid Odenplan står den vackra Gustaf Vasa kyrkan och ett stenkast därifrån når man grönska i Vasaparken där man under vintertid kan man njuta av snön och skridskoåkning. I området ligger även Observatorielunden samt den charmiga Tegnérlunden. En kort promenad tar dig till Drottninggatan med sina 1,5 km av affärer, restauranger och caféer.

Med en längre promenad finner du mer grönska i vackra Bellevueparken och Hagaparken med natursköna stigar samt bad runt Brunnsviken. Hit tar sig många för diverse utflyktsmål såsom att promenera, ha picknick, bada eller spela brännboll. Här finns också museet Fjärilshuset med tropisk omgivning som har flera attraktioner såsom fågelhuset, Stockholms äldsta vinterträdgård, en asiatisk trädgård för att nämna några.

Vasastan var ursprungligen ett inofficiellt områdesnamn inom stadsdelen Norrmalm och namnet är inspirerat av Vasagatan som leder i riktning mot Vasastan. Vasagatan fick sitt namn 1885 efter Vasabron som i sin tur inspirerats av Gustav Vasas staty utanför Riddarhuset vid brons södra landfäste. Stadsdelen Vasastan fick sitt namn officiellt fastställt år 1926 och kan alltså indirekt sägas vara uppkallad efter en staty i Gamla stan.

NÄRSERVICE

Trevliga kvarter med stort utbud av restauranger, affärer, caféer och kommunikationer.

KOMMUNIKATIONER

Runt hörnet finner man Torsplan med flera busslinjer som tar en runt innerstan. Med en kort promenad når man Sankt Eriksplan och Odenplan där tunnelbanans gröna linjen avgår, där når man även ett flertal busslinjer. För mer information och tidtabeller, se www.sl.se.

PARKERING

Folkbokförd i stadsdelen kan ansöka om boendeparkering hos Stockholms Stad (Trafikkontoret, tel 08-508 272 00). Tillståndet är gratis, medan en periodparkering på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt 60 kr/dygn. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: http://www.stockholm.se/boende.

PLANLÖSNING

Byggnad

Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggår
1997

CROWN I SIFFROR

5345
NÖJDA KUNDER
12936
DAGARS ERFARENHET
11678
MILJONER
 • KÖPA UNDER HAND

  KÖPA UNDER HAND

  En stor del av våra försäljningar sker under hand. Det betyder att de aldrig marknadsförs offentligt utan går direkt till personer som är inskrivna i vårt spekulantregister. Lägg gärna till dig i vårt register så håller vi dig informerad om underhandsförsäljningar.

 • SÄLJA UNDER HAND

  SÄLJA UNDER HAND

  Vill du sälja under hand? Du kanske inte är stressad, vill genomföra en diskret försäljning eller bara vill sälja till rätt pris så kan en underhandsförsäljning vara rätt för dig.

 • MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  Funderar du på att sälja och vill ha en snabb och enkel försäljning. Vi matchar din bostad direkt mot vårt spekulantregister och kan ofta komma med ett konkret bud till dig inom några dagar.

 • HELHETSLÖSNING

  HELHETSLÖSNING

  Vi använder oss av Addservice för att boka och planera alla tjänster som behövs för ditt bostadsbyte.

 • STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  Vill ni veta mer om Addservice tjänster så rekommenderar vi att besöka deras hemsida där många tjänster presenteras med fasta priser och tydliga checklistor.