Karlavägen 4
Östermalm

Välkommen till en av Jarlaplans mest exklusiva bostäder. Här kombineras en smakfull design med påkostade materialval. Njut av charmiga detaljer som burspråk, balkong med kvällssol och bekvämligheter som stor hiss och garage i huset.

BOAREA
87 m²
RUM
3
VÅNING
4 av 7
BYGGÅR
1994
AVGIFT
2 737 SEK
PRIS
8 950 000 SEK
VISNING
Söndag 21 januari 13:00 - 13:45
Måndag 22 januari 18:00 - 18:30

INLEDNING

Denna smakfullt renoverade trea är belägen i en av Stockholms mest eftertraktade föreningar med mycket god ekonomi. Huset är modernt med en rad faciliteter såsom tröskelfritt med automatiska dörröppnare, stor hiss, flertalet cykel- och barnvagnsrum, permobilrum, 175 rymliga garageplatser, innergård med lekmöjligheter för barn samt extra förråd som finns att hyra. Bostaden har en genomgående placering i huset med balkong mot den lummiga innergården och kök och vardagsrum mot gatan.

Här bor du centralt vid Jarlaplan med Stockholms fulla potential runt hörnet. Kvarteren erbjuder bland annat ett stort urval av restauranger och caféer. Föreningen har en mycket god ekonomi med stora intäkter från uthyrda lokaler. Detta visar sig i att såväl kabel-TV och bredband ingår i den låga avgiften.

Detta boende är perfekt för dig som söker en högklassig trea med vackert burspråk, balkong och garage i huset med mycket hög kvalitet.

FAKTA

Adress
Karlavägen 4, 4 tr
11424 Stockholm
Område
Östermalm
Kommun
Stockholm
Våning
4 av 7
Hiss
Ja
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3
Boarea
87 m²
Areakälla
föreningens information
Månadsavgift
2 737 kr
Andel i föreningen
0,5461%
Andel av årsavgift
0,55332%

ALLMÄN BESKRIVNING AV INTERIÖREN

Denna smakfulla trea är nyligen renoverad i absolut högsta standard. Få gånger tidigare har en så smakfull bostad presenterats vid Jarlaplan. Bostaden kombinerar en modern inredning med en planlösning som tar tillvara på alla kvadratmeter. Det höga och fina läget ger bostaden ett naturligt ljus utan generande insyn.

VARDAGSRUM

Vackert vardagsrum med ett burspråk där stora fönster ger rummet ett fint ljus och samtidigt bidrar till extra charm. Fönstren vetter ut mot lummiga Karlavägen. En platsbyggd bokhylla ger både förvaring och karaktär till rummet.

KÖK

Smakfullt och påkostat kök med gott om förvaring och arbetsyta. Ljusa luckor kombineras med stenskivor i granit som bänk och stänkskydd. Vitvaror i form av induktionshäll, ugn, diskmaskin, kyl & frys, extra bänkfrys samt fläkt.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Från sovrummet nås balkongen som vetter in mot föreningens lugna innergård. Här finns även en platsbyggd garderob som erbjuder bra förvaring. En härlig heltäckande matta kombineras med ljusa ytskikt.

BALKONG

Balkongen vetter in mot föreningens lummiga innergård med en porlande fontän i mitten. Läget på balkongen är sydväst vilket innebär att man har sol hela dagen. Att balkongen är extra djup gör att 4 personer enkelt har plats att avnjuta en måltid här.

SOVRUM 2

Trivsamt sovrum med heltäckande matta samt ljusa ytskikt. Fönster som vetter mot innergården. Här finns även en platsbyggd garderob.

BADRUM

Mycket smakfullt helkaklat badrum med golvvärme. Här erbjuds ett badkar, separat dusch, handfat, tvättmaskin samt en vägghängd wc. Bra förvaring under handfatet samt i spegelskåpet.

HALL

Välkomnande hall med 4 garderober som ger mycket god förvaring. Dörren är säkerhetsklassad med dubbla lås.

FÖRENING

Namn
Brf Träskfloden 15
Antal lägenheter
193
Antal hyresrätter
3
Antal lokaler
17
Överlåtelseavgift
1120
Pantsättningsavgift
448
Tillåts juridisk person
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Ägs marken
Tomträtt. Gällande avtal 2012-2022.
Organisationsform/Typ
Bostadsförening
Äkta/Oäkta
Äkta
Energideklaration
Ja, 2009-04-15
Energiförbrukning
101 kWh/m² per år
Energiklass
-

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

BRF Träskfloden 15 är en äkta bostadsförening som består av tio flerbostadshus.

EKONOMI

Föreningen har en mycket god ekonomi och sänkte avgiften med 12% 1 jan 2007 och 10% från 1 jan 2008 och har sedan dess varit oförändrad. 66 % av de totala intäkterna kommer från uthyrda lokaler, hyresrätter och garage. Inga förändringar av avgiften är planerade. Under 2008 sålde föreningen 10 bostäder som tidigare varit upplåtna som hyresrätter.

RENOVERINGAR

Föreningen har en underhållsplan.

PARKERING

Föreningen har ett garage med 175 platser i två våningsplan. För föreningens medlemmar är kostnaden endast 1 400 kr/mån för en plats och för externa kostar en garageplats 3 750 kr. Vanligtvis kan en garageplats kunna erhållas inom 3-5 månader.

TV OCH BREDBAND

Grundutbud till kabel-tv och bredband 100/10 från ComHem ingår i avgiften.

ÖVRIGT

Medlemmar i föreningen har tillgång till tvättstuga, bastu, innergård, grovsoprum, sopsorteringsrum, parkeringsrum för permobil i gatuplan samt cykelförråd.

ALLMÄNT OM OMRÅDET

Här bor ni centralt med Stockholms fulla potential runt hörnet. Kvarteren erbjuder bland annat ett stort urval av restauranger och caféer som exempelvis populära Café Nero, Sibiriens soppkök, Esperanto, Beirut Cafe, Divino, Sture Hof på Stureplan, Ciao Ciao Due samt det välkända cafét och Boulangeriet Saturnus som serverar stans största kanelbullar.

Även motionsmöjligheterna är många och finns i bl.a närbelägna Lill Jansskogen som är ett naturområde i stadsdelen Norra Djurgården. Där finns flera joggingspår, bland annat ett elljusspår som är tre kilometer långt. I Hagaparken som är en del av den Kungliga Nationalstadsparken och är kanske Sveriges främsta exempel på en "engelsk park" finns stora gräsytor, halvöppna hagar blandat med skogspartier att promenera i och kanske ha picknick vid under varma sommardagar. I närheten av bostaden finns ett antal skolor för olika åldrar samt närhet till både KTH, Stockholms Universitetet och GIH-badet mfl.

NÄRSERVICE

I fastigheten finns en kiosk med postutdelning, systembolag, restaurang Ciao Ciao Due, frisör och flera andra trevliga butiker. I närområdet finns flertalet matbutiker, apotek, restauranger, pubar och det mesta andra man behöver.

KOMMUNIKATIONER

Med några minuters promenad nås tunnelbanestationerna Rådmansgatan och Tekniska Högskolan. Busshållplats med trafikerande bussar 2, 42, 43 och 96.

PARKERING

Folkbokförd i stadsdelen kan ansöka om boendeparkering hos Stockholms Stad (Trafikkontoret, tel 08-508 272 00). Tillståndet är gratis, medan en periodparkering på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt 60 kr/dygn. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: http://www.stockholm.se/boende.

PLANLÖSNING

Planlösning

Planlösning

Byggnad

Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggår
1994

CROWN I SIFFROR

5345
NÖJDA KUNDER
12936
DAGARS ERFARENHET
11678
MILJONER
 • KÖPA UNDER HAND

  KÖPA UNDER HAND

  En stor del av våra försäljningar sker under hand. Det betyder att de aldrig marknadsförs offentligt utan går direkt till personer som är inskrivna i vårt spekulantregister. Lägg gärna till dig i vårt register så håller vi dig informerad om underhandsförsäljningar.

 • SÄLJA UNDER HAND

  SÄLJA UNDER HAND

  Vill du sälja under hand? Du kanske inte är stressad, vill genomföra en diskret försäljning eller bara vill sälja till rätt pris så kan en underhandsförsäljning vara rätt för dig.

 • MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  Funderar du på att sälja och vill ha en snabb och enkel försäljning. Vi matchar din bostad direkt mot vårt spekulantregister och kan ofta komma med ett konkret bud till dig inom några dagar.

 • HELHETSLÖSNING

  HELHETSLÖSNING

  Vi använder oss av Addservice för att boka och planera alla tjänster som behövs för ditt bostadsbyte.

 • STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  Vill ni veta mer om Addservice tjänster så rekommenderar vi att besöka deras hemsida där många tjänster presenteras med fasta priser och tydliga checklistor.