Hornsbergs Strand 71
Kungsholmen

Välkommen till denna fantastiska trea med både balkong med magnifik sjöutsikt mot Ulvsundasjön och en egen uteplats. Här bor du modernt med mycket hög standard såväl i bostaden som i fastigheten. Garage finns i huset. Bostaden säljs till FAST PRIS och FÖRST TILL KVARN tillämpas.

BOAREA
72 m²
RUM
3
VÅNING
2 av 6
BYGGÅR
2010-2013
AVGIFT
3 305 SEK
FAST PRIS
6 250 000 SEK

INLEDNING

Detta boende är det perfekta drömboendet för dig som söker ett modernt boendet i absolut högsta klass med både balkong och uteplats. Perfekt för det unga pare, senioren eller den lilla barnfamiljen.

Här bor ni i en av Stockholms populäraste områden med Ulvsundasjön framför dörren. Panoramafönster ger de boende verklig livskvalitet med magnifik utsikt över vatten och småbåtshamn. Området präglas av ett myller av trevliga restauranger och kaféer. Fastigheten håller även den en mycket hög standard med garage i huset som är enkelt att nå från bostaden. Fastigheten och trapphuset är handikappvänlig då det inte är ett enda trappsteg in till bostaden från gatan och stor hiss.

FAKTA

Adress
Hornsbergs Strand 71
11216 Stockholm
Område
Kungsholmen
Kommun
Stockholm
Våning
2 av 6
Hiss
Ja
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3
Boarea
72 m²
Areakälla
föreningens information
Månadsavgift
3 305 kr
Andel i föreningen
0,5497%
Andel av årsavgift
0,5497%

ALLMÄN BESKRIVNING AV INTERIÖREN

Bostaden rymmer två fina sovrum där det ena erbjuder en helt fantastisk sjöutsikt och det andra har en egen utgång till den privata uteplatsen. Lägenheten erbjuder en genomgående hög standard med smakfulla materialval.

KÖK

Smakfullt kök med stort fönsterparti mot Ulvsundasjön. Öppen planlösning mot sällskapsdelen och utgång till balkongen gör köket till en naturlig samlingspunkt. Smakfullt Marbodalkök kombinerar ljusa luckor med en bänkskiva i granit och vitvaror från Siemens. Vitvarorna består av kyl & frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll, mikro.

BALKONG

Fantastisk sjöläge med eftermiddags- och kvällssol. Balkongen är stor och rymmer en loungemöbel eller mindre matgrupp.

VARDAGSRUM

Ljust sällskapsrum med utgång till balkongen och öppen lösning in till köket. Ljussättning styrs av dimmbara spotlights.

SOVRUM 1

Stort och ljust sovrum med fantastisk sjöutsikt över Ulvsundasjön. Här finns plats för garderober och en kontorsdel. Det går enkelt att ta bort väggen mot köket i det fall man önskar en stor tvåa.

SOVRUM 2

Trivsamt sovrum med utgång till lägenhetens uteplats.

UTEPLATS

Mysig lummig uteplats med gott om plats för utemöbler och grill. Uteplatsen vetter mot föreningens lugna och tysta innergård. Föreningens innergård har grindar för obehöriga.

KLÄDKAMMARE

Praktiskt klädkammare med gott om förvaring.

HALL

Välkomnande hall med säkerhetsdörr och plats för gott om förvaring. Redan från hallen möts man av den härliga sjöutsikten. Dörren är säkerhetsklassad.

FÖRENING

Namn
Brf Gåspennan
Överlåtelseavgift
1120
Pantsättningsavgift
448
Tillåts juridisk person
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Ägs marken
Ja
Organisationsform/Typ
Bostadsrätt
Äkta/Oäkta
Äkta
Energideklaration
Ja, 2016-02-02
Energiförbrukning
98 kWh/m² per år
Energiklass
D

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Äkta bostadsrättsförening från 2011 bestående av 164 medlemslägenheter samt 5 lokaler med hyresrätt. Juridisk person som medlem accepteras inte men ett eventuellt delat ägande godtas. Inga planerade avgiftsändringar framöver. Föreningens ekonomi är god. Se föreningens hemsida för mer info: http://www.brfgaspennan.se

EKONOMI

Föreningen har 5 lokaler för uthyrning som ger ett bra kassaflöde till föreningen.

RENOVERINGAR

Inga planerade renoveringar.

PARKERING

Föreningen har tillgång till ett garage invid föreningens fastighet om 117 platser till en kostnad om 1500 kr/mån. För att få plats tillämpas ett kösystem. I dagsläget är det 35 boende i kö. Finns även ett garage invid Hornsbergs Strand som tillhör föreningen där plats kan fås omgående (1300 kr/mån).

TV OCH BREDBAND

Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-tv, telefon och internetanslutning. Kontraktstillägg om 220 kr/mån där standardutbudet (50/8-100/10 Mbit) ingår i avgiften. Kostnad för varmvatten tillkommer på månadsavgiften.

ÖVRIGT

Till lägenheten hör ett källarförråd om cirka 5 kvm. Föreningen förfogar över cykelrum, källsortering av sopor, städrum samt fastighets- och rullstolsförråd. Finns även ett gym, Puls & Träning som är hyresgäst i huset.

ALLMÄNT OM OMRÅDET

Här bor du i lugna kvarter på charmiga Kungsholmen med närhet till Stockholm City. Ännu närmre har du till Fridhemsplan där man finner Västermalmsgallerian och ett stort utbud av affärer och restauranger. Ett stenkast från bostaden ligger restaurangtäta Scheelegatan där man kan finna mat från all världens hörn - italienskt, indiskt, spanskt och franskt för att nämna några.

NÄRSERVICE

I kvarteren finner man matvaruaffär, restauranger och caféer. På någon minuts promenadavstånd når man Fridhemsplan där även apotek och systembolag finns.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna i området är bra. Mycket nära till Stadshagens T-bana som tillhör den blåa linjen. Även nära till Kristinebergs T-bana som tillhör den gröna linjen. Fyra busslinjer passerar området idag. Nr 50 som går från Moa Martinsons Torg och vidare via Fridhemsplan, Centralen och Universitetet till Lappkärrsberget, nr 56 som går mellan Stadshagen och Stora Essingen samt nr 59 som tar dig till Norra Hammarbyhamnen. Buss 61 utgår från Moa Martinsons torg och går via Fredhäll och vidare genom stan bl.a. via Odenplan mot Ruddammen. Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg.Pendelbåt med ett par turer om dagen går från Solna till Hornsberg och vidare till Alvik, Lilla Essingen Klara Mälarstrand och Riddarholmen.

PARKERING

Folkbokförd i stadsdelen kan ansöka om boendeparkering hos Stockholms Stad (Trafikkontoret, tel 08-508 272 00). Tillståndet är gratis, medan en periodparkering på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt 60 kr/dygn. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: http://www.stockholm.se/boende.

PLANLÖSNING

Planritning

Planritning

Alternativ planritning

Alternativ planritning

Byggnad

Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggår
2010-2013

CROWN I SIFFROR

5345
NÖJDA KUNDER
12936
DAGARS ERFARENHET
11678
MILJONER
 • KÖPA UNDER HAND

  KÖPA UNDER HAND

  En stor del av våra försäljningar sker under hand. Det betyder att de aldrig marknadsförs offentligt utan går direkt till personer som är inskrivna i vårt spekulantregister. Lägg gärna till dig i vårt register så håller vi dig informerad om underhandsförsäljningar.

 • SÄLJA UNDER HAND

  SÄLJA UNDER HAND

  Vill du sälja under hand? Du kanske inte är stressad, vill genomföra en diskret försäljning eller bara vill sälja till rätt pris så kan en underhandsförsäljning vara rätt för dig.

 • MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  Funderar du på att sälja och vill ha en snabb och enkel försäljning. Vi matchar din bostad direkt mot vårt spekulantregister och kan ofta komma med ett konkret bud till dig inom några dagar.

 • HELHETSLÖSNING

  HELHETSLÖSNING

  Vi använder oss av Addservice för att boka och planera alla tjänster som behövs för ditt bostadsbyte.

 • STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  Vill ni veta mer om Addservice tjänster så rekommenderar vi att besöka deras hemsida där många tjänster presenteras med fasta priser och tydliga checklistor.