Odengatan 31A
Vasastan

Välkommen till denna topprenoverade tvåa i absolut högsta standard. Fri utsikt med balkong i söderläge utan insyn. Perfekt för dig som har bil då föreningen har garage där en plats kostar endast 1 200 kr. Bostaden säljs till FAST PRIS och FÖRST TILL KVARN tillämpas.

BOAREA
62,5 m²
RUM
2
VÅNING
5 av 7
BYGGÅR
1992
AVGIFT
1 229 SEK
FAST PRIS
6 500 000 SEK

INLEDNING

Bostaden säljs till FAST PRIS och FÖRST TILL KVARN tillämpas. Detta innebär att det ej blir någon budgivning utan bostaden säljs till den första spekulanten som har ordnad finansiering till ett förutbestämt pris.

Denna moderna bostad erbjuder en öppen planlösning med materialval av hög standard. Samtliga fönster vetter i söderläge mot innergården där det är fri utsikt över Norra Real och takåsarna. Föreningen har en mycket god ekonomi som återspeglas i den låga avgiften.

FAKTA

Adress
Odengatan 31A, 5 tr
11351 Stockholm
Område
Vasastan
Kommun
Stockholm
Våning
5 av 7
Hiss
Ja
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2
Boarea
62,5 m²
Areakälla
säljarens information
Månadsavgift
1 229 kr
Andel i föreningen
1,7197%
Andel av årsavgift
1,7197%

ALLMÄN BESKRIVNING AV INTERIÖREN

Bostaden är nyligen renoverad med påkostade materialval. Smakfulla färgval på väggar kombineras med ett vitlaserad parkettgolv. Infällda spotlights är genomgående i bostaden som ger ett bra ljus.

HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning. En platsbyggd garderob med glasdörr som erbjuder bra förvaring.

VARDAGSRUM

Öppet och ljust vardagsrum med fönster i söderläge. Här finns gott om plats att möblera med såväl soffgrupp som matsalsbord. Öppen planlösning mot köket.

KLÄDKAMMARE

I anslutning till vardagsrummet finns en rymlig klädkammare.

SOVRUM

Trivsamt sovrum med garderobsvägg med skjutdörrar. I anslutning till sovrummet så finns balkongen som vetter mot föreningens innergård.

BADRUM

Exklusivt renoverat badrum med kakel och klinker med golvvärme. Här erbjuds dusch med både hand- och takdusch, handfat, wc samt handdukstork.

KÖK

Smakfullt öppet kök där handtagsfria vita luckor kombineras med marmorbänk och stänkskydd. En köksö gör inte bara köket mer sällskapsvänligt med barstolar utan erbjuder även mer förvaring.

FÖRENING

Namn
BRF Roslagen 4
Antal lägenheter
44
Antal hyresrätter
0
Antal lokaler
2
Tillåts juridisk person
Nej
Organisationsform/Typ
Bostadsrätt
Äkta/Oäkta
Äkta
Energideklaration
Ja, 2009-02-02
Energiförbrukning
92 kWh/m² per år
Energiklass
-

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Brf Roslagen bildades 1998 och fastigheten förvärvades år 2000. Mycket välskötta fastighet från 1992. Den består av 44 bostadsrättslägenheter, en kontorslokal och en butikslokal. Föreningen har en välordnad och vacker innergård med körsbärsträd, lekplats, fontän och två stensatta möblerade uteplatser. För mer information om föreningen vänlige se deras hemsida www.roslagen4.se.

RENOVERINGAR

Sedan 2004 har föreningen en långsiktig (60 årig) underhållsplan.

Genomförda renoveringar:

2016 Elektronisk låssystem installerades
2016 Tvättstugorna renoverades
2016 Renlinig av avloppen i Coop lokalen
2014 Ny fontän, uppfräsning av fasad och gård
2013 Byte av ventilationsmotorer
2013 Nya bärlinor i hissar
2012 Nya steg på taket med mera.
2011 Nytt isoleringsmaterial runt alla fönster.
2011 Bredbandsinstallation (fiber)
2010 Motorbyte pumpgrop
2010 Plantering av vattenväxter i fontänen
2008 Nytt porttelefonsystem är installerat
2004 Låssystemet till entréer och övriga gemensamhetsutrymmen har bytts.
2003 Gården har iordningställts med bland annat nyanlagd gräsmatta och nya möbler. Dessutom har delar av interiören målats om.
2001 ombyggnad och modernisering av tvättstugorna som underhålls löpande.

PARKERING

Förening har ett garage med 24 platser där en plats kostar 1 200 kr/mån. Från A-uppgången går hissen ned till garaget.

TV OCH BREDBAND

KabelTV genom ComHem, basutbud ingår i avgiften. Bredband & IP-telefoni via Ownit, 100mbps ingår i avgiften. Högre hastighet kan köpas på 1Gbps mot tillägg.

ÖVRIGT

Gemensamma utrymme:
Gård med trädplantering, fontän, soffgrupper och lekmöjligheter. Två tvättstugor med sammanlagt fyra tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp.

ALLMÄNT OM OMRÅDET

Här bor man centralt med närhet till generösa utbud av caféer, restauranger, teatrar, biografer och affärer av alla slag samt trevliga antikbodar på Roslagsgatan. Dessutom är det bara 1 kilometer till Brunnsvikens vackra stränder och fyra båtklubbar.

Här finner man även puls och rörelse från Stadsbiblioteket och Handelshögskolan. Vid Odenplan står den vackra Gustaf Vasa kyrkan och ett stenkast därifrån når man grönska i Vasaparken där man under vintertid kan man njuta av snön och skridskoåkning. I området ligger även Observatorielunden samt den charmiga Tegnérlunden. En kort promenad tar dig till Drottninggatan med sina 1,5 km av affärer, restauranger och caféer.

Med en längre promenad finner du mer grönska i vackra Bellevueparken och Hagaparken med natursköna stigar samt bad runt Brunnsviken. Hit tar sig många för diverse utflyktsmål såsom att promenera, ha picknick, bada eller spela brännboll. Här finns också museet Fjärilshuset med tropisk omgivning som har flera attraktioner såsom fågelhuset, Stockholms äldsta vinterträdgård, en asiatisk trädgård för att nämna några.

NÄRSERVICE

Trevliga kvarter med stort utbud av restauranger, affärer och caféer. Det finns Konsumbutik i fastigheten samt Ica och 7-Eleven butiker inom 100 meters avstånd. Anrika Lindkvist bageri och konditori ligger i nästa kvarter.

KOMMUNIKATIONER

Fantastiska kommunikationsmöjligheter. Tunnelbanans röda och gröna linje, pendeltåg och fler busslinjer som exempelvis 4:an. För mer information och tidtabeller, se www.sl.se.

PARKERING

Folkbokförd i stadsdelen kan ansöka om boendeparkering hos Stockholms Stad (Trafikkontoret, tel 08-508 272 00). Tillståndet är gratis, medan en periodparkering på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt 60 kr/dygn. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: http://www.stockholm.se/boende.

PLANLÖSNING

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1992

CROWN I SIFFROR

5345
NÖJDA KUNDER
12936
DAGARS ERFARENHET
11678
MILJONER
 • KÖPA UNDER HAND

  KÖPA UNDER HAND

  En stor del av våra försäljningar sker under hand. Det betyder att de aldrig marknadsförs offentligt utan går direkt till personer som är inskrivna i vårt spekulantregister. Lägg gärna till dig i vårt register så håller vi dig informerad om underhandsförsäljningar.

 • SÄLJA UNDER HAND

  SÄLJA UNDER HAND

  Vill du sälja under hand? Du kanske inte är stressad, vill genomföra en diskret försäljning eller bara vill sälja till rätt pris så kan en underhandsförsäljning vara rätt för dig.

 • MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  Funderar du på att sälja och vill ha en snabb och enkel försäljning. Vi matchar din bostad direkt mot vårt spekulantregister och kan ofta komma med ett konkret bud till dig inom några dagar.

 • HELHETSLÖSNING

  HELHETSLÖSNING

  Vi använder oss av Addservice för att boka och planera alla tjänster som behövs för ditt bostadsbyte.

 • STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  Vill ni veta mer om Addservice tjänster så rekommenderar vi att besöka deras hemsida där många tjänster presenteras med fasta priser och tydliga checklistor.