Rådmansgatan 46
Vasastan

Välkommen till denna topprenoverade trea med exklusiva materialval och bra planlösning. Gavelläge och balkong i söder samt tillgång till föreningens terrass och takbar. Garage finns i huset. Centralt läge nära Stockholms puls. JURIDISK PERSON ACCEPTERAS!

BOAREA
69 m²
RUM
3
VÅNING
3 av 7
BYGGÅR
1956
AVGIFT
3 565 SEK
PRIS
6 450 000 SEK

INLEDNING

Smakfullt renoverad trea i toppskick där föreningen kan acceptera juridisk person. Centralt läge nära Stockholms puls och breda serviceutbud, restauranger, krogar och bra kommunikationer. Gavellägenheten har ett genomgående härligt ljusinsläpp och optimal planlösning. Ett boende som är stilfullt inredd med exklusiva materialval, vackra parkettgolv och trendiga heltäckningsmattor. Stilrent badrum med golvvärme och duschhörna samt bra förvaringsutrymmen. Balkong i söderläge. Bra förening som ombildades 2012 och genomgick då också en större renovering. Man har också tillgång till en gemensam möblerad terrass och takbar med ismaskin och buteljkylare. Garage finns i huset. Välkomna på visning!

FAKTA

Adress
Rådmansgatan 46, 3 tr
11357 Stockholm
Område
Vasastan
Kommun
Stockholm
Våning
3 av 7
Hiss
Ja
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3
Boarea
69 m²
Areakälla
föreningens information
Månadsavgift
3 565 kr i avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv.
Andel i föreningen
2,701%
Andel av årsavgift
2,7%
Personer i hushållet
1
EL
3600 kr/år
Summa
3600 kr/år
Kommentar
Elen är en schablon.

ALLMÄN BESKRIVNING AV INTERIÖREN

Topprenoverat boende som är stilfullt inredd med exklusiva materialval. Vackra parkettgolv i kök och vardagsrum, trendig heltäckningsmatta i båda sovrummen som ger en ombonand känsla. Helkaklat och fräscht badrum med golvvärme och duschhörna. Fin hall med klinkers och golvvärme och bra förvaringsutrymmen i anslutning. Genomgående härligt ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare det bra gavelläget och den trevliga planlösningen. Balkong i söderläge.

HALL

Stilren hall med klinkers och golvvärme, anslutande klädkammare och garderober för avhängning.

VARDAGSRUM

Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen. Parkettgolv och ljusa väggar samt spottar i taket utmed långväggen.

BALKONG

Trevlig balkong med frostat glas och inlagd trätrall.

KÖK

Stilrent kök med exklusiv design. Mörka skåpsluckor nertill och ljusa överskåp. Fullt utrustat med inbyggd micro och ugn, integrerad kyl/frys och diskmaskin. Spishäll i glas och snygg spisfläkt. Plats för större matgrupp vid fönstret.

SOVRUM 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Stort fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Ljusa väggar och trendig heltäckningsmatta.

SOVRUM 2

Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Stort fönsterparti med härligt ljusinsläpp. Ljusa väggar och trendig heltäckningsmatta. Idag inrett som arbetsrum.

KLÄDKAMMARE

Bra klädkammare i anslutning till hallen.

BADRUM

Ljust och stilrent helkaklat badrum med klinkers och golvvärme. Duschhörna med vikväggar i glas, handfat med kommod samt spegelskåp.

FÖRENING

Namn
BRF StudioApt. 46
Antal lägenheter
63
Antal hyresrätter
0
Antal lokaler
3
Tillåts juridisk person
Ja
Organisationsform/Typ
Bostadsrätt
Äkta/Oäkta
Äkta
Energideklaration
Ja, 2009-09-10
Energiförbrukning
175 kWh/m² per år
Energiklass
-

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Fastigheten på Rådmansgatan 46 är unik. Den har inte bara utrustats med den senaste fibertekniken för tv och internet, det finns även ett antal bokningsbara gemensamma ytor i huset för alla medlemmar i bostadsrättsföreningen Studio Apt 46.

2 tvättstugor finns, en bokningsbar och en med drop-in. Det finns en takbar utrustad med ismaskin och buteljkylare. På första våningen finns en terrass försedd med möbler och prunkande krukplanteringar som kommer att förändras efter säsong. Brandsäkerheten är bland den högsta för bostäder som byggts i Stockholm med elektroniskt nyckelsystem och försett varje våningsplan med kodlås. Genom onlinebokning har du som medlem i bostadsrättsföreningen möjlighet att boka fastighetens gemensamma utrymmen, för representation eller fest med familjen. Du kan också boka tvättid, hyra en plats i garaget, kontrollera din el- och vattenkonsumtion eller rapportera ett fel.


Föreningen äger en fastighet, Sjöråen 24. På fastigheten finns ett flerbostadshus i 7 våningsplan samt källare i
två våningar. Fastigheten rymmer 63 bostadslägenheter, 3 lokaler, samt ett parkeringsgarage med 13
bilplatser. Alla lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.
Fastigheten förvärvades 4 oktober 2012 och är fullvärdesförsäkrad.


Detta är vad som du boende i bostadsrättsföreningen Studio Apt 46 får del av:
Internetuppkoppling med fiberhastighet.
Elektroniskt nyckelsystem med hög säkerhet. Varje våningsplan är låst för obehöriga.
Ljudreducerad arkitektur.
Elektroniskt bokningssystem där du kan boka tvättstuga eller en av husets gemensamma utrymmen, rapportera fel och kontrollera din vatten- och elkonsumtion.
Möblerad terrass
Takbar med ismaskin och buteljkylare
Fiberansluten tv
Det elektroniska bokningssystemet

EKONOMI

Inga avgiftsändringar planerade.

PARKERING

Det finns garage i huset med 13 platser.

TV OCH BREDBAND

Fiber är indraget i fastigheten.

ALLMÄNT OM OMRÅDET

Här bor du centralt i Vasastan med närhet till generösa utbud av caféer, restauranger och affärer. Det är kort promenadavstånd både till Stureplans uteliv nära till Östermalm. Man finner även puls och rörelse från Stadsbiblioteket och Handelshögskolan. Vid Odenplan står den vackra Gustaf Vasa kyrkan och ett stenkast därifrån når man grönska i Vasaparken där man under vintertid kan man njuta av snön och skridskoåkning. I området ligger även Observatorielunden samt den charmiga Tegnérlunden. En kort promenad tar dig till Drottninggatan med sina 1,5 km av affärer, restauranger och caféer.

NÄRSERVICE

Trevliga kvarter med stort utbud av restauranger, affärer, caféer och kommunikationer.

KOMMUNIKATIONER

Nära bussar och Rådmansgatans tunnelbanestation.

PARKERING

Folkbokförd i stadsdelen kan ansöka om boendeparkering hos Stockholms Stad (Trafikkontoret, tel 08-508 272 00). Tillståndet är gratis, medan en periodparkering på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt 60 kr/dygn. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: http://www.stockholm.se/boende.

PLANLÖSNING

Planritning

Planritning

Byggnad

Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggår
1956

Övrigt om byggnaden t ex renovering

2012 genomfördes en omfattande renovering av alla lägenheter, el och stammar.

Övriga byggnader

Möblerad terrass och takbar. Förråd, tvättstuga, lokaler (3st), garage och soprum samt driftsutrymmen.

CROWN I SIFFROR

5345
NÖJDA KUNDER
12936
DAGARS ERFARENHET
11678
MILJONER
 • KÖPA UNDER HAND

  KÖPA UNDER HAND

  En stor del av våra försäljningar sker under hand. Det betyder att de aldrig marknadsförs offentligt utan går direkt till personer som är inskrivna i vårt spekulantregister. Lägg gärna till dig i vårt register så håller vi dig informerad om underhandsförsäljningar.

 • SÄLJA UNDER HAND

  SÄLJA UNDER HAND

  Vill du sälja under hand? Du kanske inte är stressad, vill genomföra en diskret försäljning eller bara vill sälja till rätt pris så kan en underhandsförsäljning vara rätt för dig.

 • MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  Funderar du på att sälja och vill ha en snabb och enkel försäljning. Vi matchar din bostad direkt mot vårt spekulantregister och kan ofta komma med ett konkret bud till dig inom några dagar.

 • HELHETSLÖSNING

  HELHETSLÖSNING

  Vi använder oss av Addservice för att boka och planera alla tjänster som behövs för ditt bostadsbyte.

 • STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  Vill ni veta mer om Addservice tjänster så rekommenderar vi att besöka deras hemsida där många tjänster presenteras med fasta priser och tydliga checklistor.