Melodislingan 14
Östermalm

En Östermalmsvåning utöver det vanliga med concierge-service och lounge med eget kök och gym. Garageplats i huset som kan överlåtas till ny ägare. Våningen är stor och exklusivt inredd med vattenburen golvvärme i alla rum, ljus färgsättning och 9 olika pardörrar ut till franska balkonger och 2 stora balkonger på olika sidor av lägenheten. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum skapar stora sociala ytor att umgås på. Möjlighet att göra om till en 5:a. Verkligen ett boende med det lilla extra.

BOAREA
119,5 m²
RUM
4
VÅNING
2 av 6
BYGGÅR
2015
AVGIFT
7 360 SEK
PRIS
10 750 000 SEK

INLEDNING

Toppmodern Östermalmsvåning som erbjuder allt man kan önska sig med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora sociala ytor, 9 olika pardörrar ut till franska balkonger och 2 stora balkonger, generösa garderober och rofylla badrum med både badkar och separat dusch. De två stora balkongerna ligger i olika väderstreck och inbjuder till underbara sommarkvällar för familjen. Bostaden är exklusivt inredd med bl a Mielemaskiner, SieMatic-kök, INR-glasväggar och massivt ekgolv med genomgående vattenburen värme i alla rum, stilrena Kvänum-garderober och badrum med Aspen-kommoder. Möjlighet finns att dela av vardagsrummet för att få till ett extra sovrum. Föreningen erbjuder allt ifrån bemannad reception och lounge till gym och hushållsnära tjänster. Garage finns i huset och förvaltas av föreningens egna bolag. Denna garageplats kan överlåtas till nästa ägare till en kostad av 2250 kr/mån. Detta är helt klart ett boende utöver det vanliga.

FAKTA

Adress
Melodislingan 14
11551 Stockholm
Område
Östermalm
Kommun
Stockholm
Våning
2 av 6
Hiss
Ja
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4
Boarea
119,5 m²
Areakälla
föreningens information
Månadsavgift
7 360 kr I avgiften ingår V/A, värme samt kabel-TV (bas)
Andel i föreningen
1,2526%
Andel av årsavgift
1,2526%
EL
6600 kr/år
Summa
6600 kr/år

ALLMÄN BESKRIVNING AV INTERIÖREN

Välkommen till denna magnifika våning med fint läge som tillsammans med den genomgående planlösningen bidrar till ett fantastiskt ljusflöde. Bostaden karaktäriseras av stor rymd som skapas genom de generösa fönsterpartierna med hela 9 pardörrar ut till de 2 balkongerna samt de synnerligen väldisponerade ytorna i öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum. De två möblerbara balkongerna fungerar som en naturlig del av sällskapsdelen när vädret tillåter. Det finns genomgående vattenburen golvvärme i alla rum med enhetliga ljusa massiva ekparkettgolv som i kombination med de ljusa öppna ytorna bidrar till den exklusiva och hemtrevliga känslan. Sammantaget är detta ett riktigt drömboende för den som söker ett centralt läge i kombination med lugn och grönska.

Bostaden disponeras enligt följande:

SÄLLSKAPSRUM | Stort, ljust och öppet rum som blir våningens naturliga mittpunkt. Det generösa rummet omringas av fantastiska fönster som släpper in rikligt med ljus och tillsammans med den öppna planlösningen mot köket ger en fantastisk känsla av rymd. Rummets utformning erbjuder generösa möbleringsmöjligheter med plats för allt ni kan tänkas behöva.

KÖK | Stilrent kök från SieMatic med ljusa skåpsluckor som på ett naturligt sätt kombineras med ljusa bänkskivor och stänkskydd. Full maskinell utrustning från Miele i form av induktionshäll, varmluftsugn, microvågsugn, riktig fläkt, diskmaskin samt 2 st kyl/frys i full höjd. Belysning och uttag ovan arbetsbänk samt gott om avställningsytor och förvaringsmöjligheter. I anslutning till köket finns även en naturlig plats för matsalsmöbel för större sällskap.

MASTERBEDROOM | Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt övrig sovrumsmöblering. Stor och stilren platsbyggd garderob från Kvänum med skjutdörrar från golv till tak med gott om förvaring.

SOVRUM 2 | Charmigt sovrum med ljusa ytskikt som erbjuder olika möbleringsmöjligheter och gott om förvaring i de platsbyggda Kvänumgarderoberna. Utgång till ena balkongen.

SOVRUM 3 | Ett rum med ljusa ytskikt som erbjuder olika möbleringsmöjligheter och gott om förvaring och pardörrar till vardagsrummet. Utgång till ena balkongen. Används idag som kontor.

BALKONG | Två stora möblerbara balkonger i varsitt väderstreck. Trädäck i teak medföljer.

BADRUM | Rymligt badrum i absolut toppskick med påkostade materialval . Här finner du wc, handfat, badkar med separat dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Aspen kommod och förvaringsskåp.

HALL | Välkomnande rymlig hall med gott om plats för avhängning.

WC/DUSCH | Separat WC i påkostade material med stort handfat, Aspen förvaringsskåp, toalett och stilren duschhörna.

FÖRENING

Namn
BRF Svea Fanfar 1
Antal lägenheter
92
Antal hyresrätter
0
Antal lokaler
1
Överlåtelseavgift
1120
Pantsättningsavgift
448
Tillåts juridisk person
Ja
Tillåts delat ägande
ja
Ägs marken
ja
Organisationsform/Typ
Bostadsrätt
Äkta/Oäkta
Äkta
Energideklaration
Ja, 2017-12-06
Energiförbrukning
92 kWh/m² per år
Energiklass
D

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Brf Svea Fanfar 1 är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 92 lägenheter med bostadsrätt samt disponerar 82 bilplatser som hyrs ut via ett av bostadsrättsföreningen helägt parkeringsbolag. Föreningen har även en lokal som idag hyrs ut till Restaurang Proviant.

Ett boende i Brf Svea Fanfar 1 innebär att du kan ta del av en lång rad servicefunktioner som förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. Bemannad reception i loungen med soffa och fåtöljer där det finns dagstidningar och magasin samt möjlighet att sitta ner och ta en kaffe, gym, hiss direkt ner i garaget, lounge och festlokal. Det finns även en övernattningslägenhet att hyra.

I Brf Svea Fanfar 1 kommer det även finnas ett antal tilläggstjänster som tas fram i samråd med dig som kommer att bo i föreningen. Några exempel är biltvätt och däckbyte, städning, tvätt, fönsterputsning, mottagning och inplockning av livsmedelsleveranser, tillsyn vid resor, möjlighet att ta emot bud och leveranser när du inte är hemma, service av bilen, bilhyra, enklare hantverksservice av hantverkare knuten till huset, barnpassning, färdiglagad mat till dörren och lånecyklar.

PARKERING

GARAGE | Föreningen har 82 garageplatser i eget garage för uthyrning till medlemmarna via av föreningen helägda bolaget Melodislingan Parkering AB. Till lägenheten hör en garageplats upplåten med hyresrätt som nuvarande bostadsrättshavare äger rätt att överlåta. Månadskostnaden för denna är 2 250 kr. Garaget har automatiska dörröppnare och hög säkerhet (kameraövervakat).

TV OCH BREDBAND

KABEL-TV & BREDBAND | Via Bredbandsbolaget/Telenor. Detta ska ev ändras och ingå i avgiften, troligtvis 1000/1000 och ca 150 kr/mån. Tv-kanaler utöver basutbud samt bredbandsabonnemang bekostas av bostadsrättshavaren.

ÖVRIGT

FÖRRÅD | Till lägenheten hör ett förråd beläget i källaren om ca 4 kvm.

GEMENSAMHETUTRYMMEN | I huset finns gemensamma utrymmen för återvinning, flera stora cykel- och barnvagnsförvaring med automatiska dörröppnare och Svea Lounge och concigieres service. Föreningens medlemmar kan även nyttja en rad unika servicefunktioner som exempelvis bemannad reception, gym, städning och lounge.

ALLMÄNT OM OMRÅDET

Belägen i klassiska kvarter mitt på Östermalm i med närhet till Östermalmstorg, Karlaplan, Humlegården och Stureplans generösa utbud av restauranger, caféer och shopping. Med en kort promenad når man även natursköna Djurgården där man kan njuta av miljön och öns historiska inslag. Det finns också många bra och populära förskolor i området samt stora gräsmattor precis utanför huset.

NÄRSERVICE

Lägenheten ligger i lugna kvarter med närhet till allt. Vid Östermalmstorg finner ni matbutiker, systembolag, apotek och shopping, litet bageri, Fosch samt Hemköp, Sats och närhet till Fältöversten.

KOMMUNIKATIONER

Mycket bra kommunikationsmöjligheter med närhet till Östermalmstorg. Nedgång till Stadions tunnelbanestation (röda linjen) i huset och busshållplats precis utanför huset med linjerna 1, 4, 54, 72.

PARKERING

Folkbokförd i stadsdelen kan ansöka om boendeparkering hos Stockholms Stad (Trafikkontoret, tel 08-508 272 00). Tillståndet är gratis, medan en periodparkering på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt 60 kr/dygn. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: http://www.stockholm.se/boende.

PLANLÖSNING

Alternativ planlösning

Alternativ planlösning

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2015

Övrigt om byggnaden t ex renovering

Huset uppfördes 2015.

Övriga byggnader

Lounge med concierge
Gym
Garage
Cykelrum
Förråd

CROWN I SIFFROR

5345
NÖJDA KUNDER
12936
DAGARS ERFARENHET
11678
MILJONER
 • KÖPA UNDER HAND

  KÖPA UNDER HAND

  En stor del av våra försäljningar sker under hand. Det betyder att de aldrig marknadsförs offentligt utan går direkt till personer som är inskrivna i vårt spekulantregister. Lägg gärna till dig i vårt register så håller vi dig informerad om underhandsförsäljningar.

 • SÄLJA UNDER HAND

  SÄLJA UNDER HAND

  Vill du sälja under hand? Du kanske inte är stressad, vill genomföra en diskret försäljning eller bara vill sälja till rätt pris så kan en underhandsförsäljning vara rätt för dig.

 • MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  Funderar du på att sälja och vill ha en snabb och enkel försäljning. Vi matchar din bostad direkt mot vårt spekulantregister och kan ofta komma med ett konkret bud till dig inom några dagar.

 • HELHETSLÖSNING

  HELHETSLÖSNING

  Vi använder oss av Addservice för att boka och planera alla tjänster som behövs för ditt bostadsbyte.

 • STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  Vill ni veta mer om Addservice tjänster så rekommenderar vi att besöka deras hemsida där många tjänster presenteras med fasta priser och tydliga checklistor.