Carl Akrells gata 4
Östermalm

Välkommen till denna lägenhet med generös takhöjd och en härlig luftig öppen planlösning. Idag disponeras den som en trea och kan enkelt göras om till en fyra med en skiljevägg i vardagsrummet. Egen uteplats mot grönskande innergård. Genomgående parkettgolv, stilrena materialval och harmonisk färgsättning.

BOAREA
102 m²
RUM
4
VÅNING
1 av 6
BYGGÅR
2006
AVGIFT
4 911 SEK
FAST PRIS
7 800 000 SEK

INLEDNING

Välkommen till denna exklusiva lägenhet med generös takhöjd och trevlig planlösning. Genomgående parkettgolv och stilrena materialval samt harmonisk färgsättning gör lägenheten väldigt trivsam. Idag disponeras lägenheten som en trea och kan enkelt återställas till den ursprungliga fyra som det tidigare var med en skiljevägg i vardagsrummet. Öppenheten mellan vardagsrum, matplats och kök tillsammans med den tilltagna takhöjden karaktäriserar hela lägenheten och man får trivsamma sociala ytor. Stilrent kök i vitt med bra arbetsytor, en liten vinkyl samt vitrinskåp. Vidare disponerar man två bra sovrum, stort badrum med tvättmaskin och stor duschhörna (badkar får plats) samt mindre gästtoalett och tillgång till sin egna uteplats mot grönskande innergård.
Stabil föreningen som har bra ekonomi och amorterar ner sina lån istället för att sänka avgiften. Man har också tillgång till ett stort gym med tillhörande bastu och relax i källaren samt sitt egna vinställ med lås i vinkällaren. Garage finns också i föreningen. Populärt område på mycket lugn gata men ändå nära bra kommunikationer och bra närservice. Ett bekvämt boende att trivas i.

FAKTA

Adress
Carl Akrells gata 4
11551 Stockholm
Område
Östermalm
Kommun
Stockholm
Våning
1 av 6
Hiss
Ja
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4
Boarea
102 m²
Areakälla
föreningens information
Upplåten mark
Uteplats
Månadsavgift
4 911 kr Inkl värme och vatten.
Andel i föreningen
1,407%
Andel av årsavgift
1,40668%
Personer i hushållet
2
EL
4200 kr/år
Summa
4200 kr/år

ALLMÄN BESKRIVNING AV INTERIÖREN

Genomgående mycket bra skick och stilrena ytskikt med fina parkettgolv och högt i tak. Optimalt planerad lägenhet som idag disponeras som en stor trea med flexibiliteten att enkelt återställas till en fyra genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet.

HALL

Välkomnande hall med kinkers och en hög dubbelgarderob med spegelskjutdörrar med mycket förvaring.

KÖK

Stilrent kök med vita luckor, höga överskåp och gott om förvaring samt vitrinskåp. Mörk arbetsbänk i trä med vitt kakel som stänkskydd. Glashäll med fläkt och svart kåpa, inbyggd micro och ugn i bra arbetshöjd. Stor kombinerad kyl/frys, diskmaskin samt en snygg vinkyl som håller 2 olika temperaturer.

MATSAL

Stor matsalsdel med öppet till kök ovh vardagsrum. Plats för stora sällskap om 6-8 personer. Utgång till uteplats.

VARDAGSRUM

Vardagsrum i öppen planlösning. Trevlig fondvägg och lättmöblerat med plats för soffgrupp. Kan enkelt delas av till extra sovrum med en skiljevägg.

BADRUM

Helkaklat badrum med klinkers och stor duschhörna (plats för badkar om så önskas). Wc, spegelskåp och handfat med kommod samt vädringsfönster och handdukstork. Goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsbänk och tvättmaskin.

SOVRUM 1

Stort master bedroom med plats för dubbelsäng och 3 st garderober. Fransk balkong och stort fönster. Parkettgolv och harmonisk fondvägg. Egen dörr till badrummet.

SOVRUM 2

Stort gästrum med plats för större säng och 3 st inbyggda garderober. Fransk balkong även här samt stort fönster. Idag inredd med stora höga bokhyllor.

GÄSTTOALETT

En bra större gästtoalett med klinkers och kaklad fondvägg. Spegelskåp, wc och handfat med kommod samt väggskåp.

FÖRENING

Namn
BRF Svea Artilleri 17
Antal lägenheter
85
Antal hyresrätter
0
Antal lokaler
4
Överlåtelseavgift
1138
Pantsättningsavgift
455
Tillåts juridisk person
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Ägs marken
Ja
Organisationsform/Typ
Bostadsrätt
Äkta/Oäkta
Äkta
Energideklaration
Ja, 2009-10-29
Energiförbrukning
101 kWh/m² per år
Energiklass
-

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Äkta bostadsrättsförening från fastighetens byggnadsår 2006. Fastigheten består av 85 medlemslägenheter samt 4 lokaler med hyresrätt. Juridisk person som medlem accepteras inte men ett eventuellt delat ägande godtas. Inga planerade avgiftsändringar framöver. Föreningens ekonomi är god, man har valt att amortera av lånen istället för att sänka avgiften och i dagsläget amorterar man ca 2 mkr mer än det ursprungligen var budgeterat för pga omläggning av föreningens lån och i mars 2018 ska det 3:e och sista lånet också läggas om.
Se föreningens hemsida för mer info: http://sveaartilleri17.bostadsratterna.se

EKONOMI

Inga avgiftsändringar planerade (2018)

RENOVERINGAR

Föreningen följer underhållsplanen fr 2014 som sträcker sig till 2034.

PARKERING

Garage finns

TV OCH BREDBAND

via Telia

ÖVRIGT

I källaren finns det tillgång till gym, bastu med relax och duschar samt vinkällare. Bra cykel- och barnvagnsrum samt lägenhetsförråd.

ALLMÄNT OM OMRÅDET

Belägen i klassiska kvarter mitt på Östermalm i med närhet till Östermalmstorg, Karlaplan, Humlegården och Stureplans generösa utbud av restauranger, caféer och shopping. Med en kort promenad når man även natursköna Djurgården där man kan njuta av miljön och öns historiska inslag.

NÄRSERVICE

Lägenheten ligger i lugna kvarter med närhet till allt. Vid Östermalmstorg finner ni matbutiker, systembolag, apotek och shopping.

KOMMUNIKATIONER

Mycket bra kommunikations möjligheter med närhet till Östermalmstorg och tunnelbanans röda linje. Även spårvagnshållplats och busshållplats ligger i närheten. I områdena finns det bland annat hållplatser för busslinje 69, 76 och 56.

PARKERING

Folkbokförd i stadsdelen kan ansöka om boendeparkering hos Stockholms Stad (Trafikkontoret, tel 08-508 272 00). Tillståndet är gratis, medan en periodparkering på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt 60 kr/dygn. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: http://www.stockholm.se/boende.

PLANLÖSNING

Planlösning

Planlösning

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2006

Övrigt om byggnaden t ex renovering

Föreningen håller sig till sin underhållsplan som finns att läsa om i årsredovisningen.

Övriga byggnader

I källaren finns gym och bastu med relax och dusch samt vinkällare. Bra cykel- och barnvagnsrum. Garageplatser inom föreningen.

CROWN I SIFFROR

5345
NÖJDA KUNDER
12936
DAGARS ERFARENHET
11678
MILJONER
 • KÖPA UNDER HAND

  KÖPA UNDER HAND

  En stor del av våra försäljningar sker under hand. Det betyder att de aldrig marknadsförs offentligt utan går direkt till personer som är inskrivna i vårt spekulantregister. Lägg gärna till dig i vårt register så håller vi dig informerad om underhandsförsäljningar.

 • SÄLJA UNDER HAND

  SÄLJA UNDER HAND

  Vill du sälja under hand? Du kanske inte är stressad, vill genomföra en diskret försäljning eller bara vill sälja till rätt pris så kan en underhandsförsäljning vara rätt för dig.

 • MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  Funderar du på att sälja och vill ha en snabb och enkel försäljning. Vi matchar din bostad direkt mot vårt spekulantregister och kan ofta komma med ett konkret bud till dig inom några dagar.

 • HELHETSLÖSNING

  HELHETSLÖSNING

  Vi använder oss av Addservice för att boka och planera alla tjänster som behövs för ditt bostadsbyte.

 • STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  Vill ni veta mer om Addservice tjänster så rekommenderar vi att besöka deras hemsida där många tjänster presenteras med fasta priser och tydliga checklistor.