• Fastigheten
Karlavägen 6
Östermalm

Välkommen till en av Jarlaplans mest trivsamma tvåor. Njut av väl utnyttjade ytor i bostaden och en solig balkong som vetter mot föreningens lummiga innergård. Garaget nås från bostaden hiss. Kabel-TV och bredband ingår i avgiften.

BOAREA
57 m²
RUM
2
VÅNING
2 av 6
BYGGÅR
1994
AVGIFT
1 793 SEK
PRIS
4 950 000 SEK
Högsta bud
5 050 000 SEK

INLEDNING

Välkommen till denna tvåa i huset med fantastisk utsikt över en av Stockholms trevligaste innergårdar. Balkongen vetter i sydvästläge med bra solläge. Välplanerade ytor med stor klädkammare.

Fastigheten är modern med stora hissar som tar dig ända ner till det stora garaget som för övrigt endast kostad 1 400 kr per månad. Bara ett fåtal personer i kö vilket uppskattningsvis ger en garageplats inom 3-4 månader. Såväl Kabel-TV som bredband ingår i den redan låga avgiften.

FAKTA

Adress
Karlavägen 6, 2 tr
11424 Stockholm
Område
Östermalm
Kommun
Stockholm
Våning
2 av 6
Hiss
Ja
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2
Boarea
57 m²
Areakälla
föreningens information
Månadsavgift
1 793 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband
Andel i föreningen
0,3578%
Andel av årsavgift
0,3625%
EL
2400 kr/år
Summa
2400 kr/år
Nätbolag
Fortum
Elleverantör
Skelefteå Kraft

ALLMÄN BESKRIVNING AV INTERIÖREN

Välkomna till denna optimalt planerade 2:a som erbjuder ett ljust läge med stor balkong som vetter in mot en av Stockholm finaste innergårdar. Innergården är grön och lummig med en mycket trevlig fontän i mitten. Samtliga av bostadens fönster vetter mot den lummiga innergården som ligger i sydöst.

KÖK

Praktiskt ljust kök med gott om arbetsyta och förvaring. Kyl, frys, spis samt diskmaskin finns. Köket har utrymme
för matplats för 6 personer intill stort fönster. Köket är nyrenoverat 2015.

SÄLLSKAPSRUM

Ljust rum med fönster i två väderstreck och en balkongdörr som ger ett trevligt ljusinsläpp. Planlösningen är öppen mot köket vilket gör rummet öppnare och ljusare. Ljusa ytskikt bryter av parkettgolvet på ett mycket smakfullt sätt.

BALKONG

Mycket trevlig balkong i västläge som bjuder på härlig sol. Bostadens balkong ligger med en underbar utsikt över den gröna och lummiga innergården.

SOVRUM

Trevligt och rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng. Sovrummet har inbyggda garderober samt en stor klädkammare.

BADRUM

Ljust och helkaklat badrum med klinkers och duschhörna. Badrummet är rymligt och erbjuder uppvärmd handdukstork, wc samt handfat.

HALL

Rymlig hall med plats för avhängning öppnar upp mot vardagsrummet och köket.

FÖRENING

Namn
Brf Träskfloden 15
Antal lägenheter
193
Antal hyresrätter
3
Antal lokaler
17
Överlåtelseavgift
1138
Pantsättningsavgift
455
Tillåts juridisk person
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Ägs marken
Tomträtt. Gällande avtal 2012-2022.
Organisationsform/Typ
Bostadsförening
Äkta/Oäkta
Äkta
Energideklaration
Ja, 2009-04-15
Energiförbrukning
101 kWh/m² per år
Energiklass
B

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

BRF Träskfloden 15 är en äkta bostadsförening som består av tio flerbostadshus.

EKONOMI

Föreningen har en mycket god ekonomi och sänkte avgiften med 12% 1 jan 2007 och 10% från 1 jan 2008 och har sedan dess varit oförändrad. 66 % av de totala intäkterna kommer från uthyrda lokaler, hyresrätter och garage. Inga förändringar av avgiften är planerade. Under 2008 sålde föreningen 10 bostäder som tidigare varit upplåtna som hyresrätter.

RENOVERINGAR

Föreningen har en underhållsplan.

PARKERING

Föreningen har ett garage med 175 platser i två våningsplan. För föreningens medlemmar är kostnaden endast 1 400 kr/mån för en plats och för externa kostar en garageplats 3 750 kr. Vanligtvis kan en garageplats kunna erhållas inom 3-5 månader.

TV OCH BREDBAND

Grundutbud till kabel-tv och bredband 100/10 från ComHem ingår i avgiften.

ÖVRIGT

Medlemmar i föreningen har tillgång till tvättstuga, bastu, innergård, grovsoprum, sopsorteringsrum, parkeringsrum för permobil i gatuplan samt cykelförråd.

ALLMÄNT OM OMRÅDET

Här bor ni centralt med Stockholms fulla potential runt hörnet. Kvarteren erbjuder bland annat ett stort urval av restauranger och caféer som exempelvis populära Café Nero, Sibiriens soppkök, Esperanto, Beirut Cafe, Divino, Sture Hof på Stureplan, Ciao Ciao Due samt det välkända cafét och Boulangeriet Saturnus som serverar stans största kanelbullar.

NÄRSERVICE

I fastigheten finns en kiosk med postutdelning, systembolag, restaurang Ciao Ciao Due, frisör och flera andra trevliga butiker. I närområdet finns flertalet matbutiker, apotek, restauranger, pubar och det mesta andra man behöver.

KOMMUNIKATIONER

Med några minuters promenad nås tunnelbanestationerna Rådmansgatan och Tekniska Högskolan. Busshållplats med trafikerande bussar 2, 42, 43 och 96.

PARKERING

Folkbokförd i stadsdelen kan ansöka om boendeparkering hos Stockholms Stad (Trafikkontoret, tel 08-508 272 00). Tillståndet är gratis, medan en periodparkering på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt 60 kr/dygn. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: http://www.stockholm.se/boende.

BUDGIVNING

Bud Budgivare Tidpunkt
5 050 000 SEK 2 2018-05-21 16:08
5 000 000 SEK 1 2018-05-17 15:07

PLANLÖSNING

Planritning

Planritning

Byggnad

Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggår
1994

CROWN I SIFFROR

5345
NÖJDA KUNDER
12936
DAGARS ERFARENHET
11678
MILJONER
 • KÖPA UNDER HAND

  KÖPA UNDER HAND

  En stor del av våra försäljningar sker under hand. Det betyder att de aldrig marknadsförs offentligt utan går direkt till personer som är inskrivna i vårt spekulantregister. Lägg gärna till dig i vårt register så håller vi dig informerad om underhandsförsäljningar.

 • SÄLJA UNDER HAND

  SÄLJA UNDER HAND

  Vill du sälja under hand? Du kanske inte är stressad, vill genomföra en diskret försäljning eller bara vill sälja till rätt pris så kan en underhandsförsäljning vara rätt för dig.

 • MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  Funderar du på att sälja och vill ha en snabb och enkel försäljning. Vi matchar din bostad direkt mot vårt spekulantregister och kan ofta komma med ett konkret bud till dig inom några dagar.

 • HELHETSLÖSNING

  HELHETSLÖSNING

  Vi använder oss av Addservice för att boka och planera alla tjänster som behövs för ditt bostadsbyte.

 • STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  Vill ni veta mer om Addservice tjänster så rekommenderar vi att besöka deras hemsida där många tjänster presenteras med fasta priser och tydliga checklistor.