• kombo
 • bad kombo
Birger Jarlsgatan 82
Östermalm

Välkommen till denna magnifika familjevåning med garage i huset och mycket uppskattad innergård. Hissen tar dig direkt ner till garaget som endast kostar 1 400 kr/mån. Föreningen med stora lokalintäkter och god ekonomi. Bostaden säljs till FAST PRIS och FÖRST TILL KVARN! Ingen budgivning tillämpas.

BOAREA
132 m²
RUM
5
VÅNING
2 av 7
BYGGÅR
1994
AVGIFT
4 153 SEK

INLEDNING

Denna våning är mycket lämplig för barnfamiljen då det är stor hiss ner till gatuplan utan trösklar. Flertalet barnvagns- och cykelrum. Bilen har du i garaget som ligger i fastighetens källarplan som nås från lägenhetens hiss. Tyst bostad med 3-glasfönster och välisolerade våningsplan samt säkerhetsdörr gör att ljud stängs ute mycket effektivt. Här flyttar du in och njuter i en av Stockholms mest välskötta föreningar.

Detta är den perfekta våningen för dig som söker ett problemfritt boende i en förening med hög servicenivå och god ekonomi.

FAKTA

Adress
Birger Jarlsgatan 82, 2 tr
11424 Stockholm
Område
Östermalm
Kommun
Stockholm
Våning
2 av 7
Hiss
Ja
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5
Boarea
132 m²
Areakälla
föreningens information
Månadsavgift
4 153 kr
Andel i föreningen
0,8285%
Andel av årsavgift
0,83951%

ALLMÄN BESKRIVNING AV INTERIÖREN

Denna exklusiva, nyrenoverade våning erbjuder smakfulla materialval och en fantastisk balkong som vetter mot en stor, lummig innergård. Lägenheten är dessutom mycket ljus och har en optimal planlösning. Unikt för denna våning är att du når den stora balkongen från flera av sovrummen. Bostaden erbjuder även faciliteter såsom tvättmaskin samt torktumlare i badrum och diskmaskin i köket. Från trapphuset tar man sig ner till gatuplan eller direkt ner till garaget utan några trappsteg.

KÖK

Detta moderna kök erbjuder genomgående högklassiga materialval och matplats för många gäster. Skåpsluckor i mörkt trä med silvriga handtag, klinkers samt arbetsytor i svart granit. Under luckorna och i taket sitter inbyggda spotlights som ger ett härligt ljus. Kyl, frys, fläkt samt microvågsugn i rostfritt stål.

SÄLLSKAPSRUM

Ett stort och ljust sällskapsrum med ekparkett och ljusa ytskickt. Två stora fönster vilka ger ett härligt ljusinsläpp. Här finner du också den franska balkongen med dubbeldörrar.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med ekparkett samt vita ytskickt. Utgång till balkongen.

SOVRUM 2

Stort sovrum med parkettgolv samt ljusa ytskikt.

SOVRUM 3

Trevligt och rymligt sovrum med parkettgolv och ljusa ytskikt. Utgång till balkongen.

SOVRUM 4

Charmigt sovrum med parkettgolv samt lavendelfärgade väggar.

BADRUM 1

Helkaklat badrum med svarta klinkers på golvet, badkar och handfat. Väggarna är helkaklade i vitt och i taket sitter inbyggda spotlights vilka ger en mycket trevlig ljussättning. Här finns också handdukstork.

TVÄTT & DUSCHRUM

Rymligt tvätt- och duschrum med en inbyggd dusch. Inbyggda spotlights både i och utanför duschen. Ljusa klinkers på golv. Ljusa mindre klinkers på väggar samt delar av arbetsytan vid tvättmaskinen och torktumlaren. Svarta mindre klinkers i duschen.

GÄRST WC

WC med rött klinker på golv samt på en av väggarna. De andra väggarna består av vitt kakel. Fint tvåfärgat handfat.

HALL

Trevlig och välkomnande hall med ljust klinkergolv.

FÖRENING

Namn
Brf Träskfloden 15
Antal lägenheter
193
Antal hyresrätter
3
Antal lokaler
17
Överlåtelseavgift
1138
Pantsättningsavgift
455
Tillåts juridisk person
Nej
Tillåts delat ägande
Ja
Ägs marken
Tomträtt. Gällande avtal 2012-2022.
Organisationsform/Typ
Bostadsförening
Äkta/Oäkta
Äkta
Energideklaration
Ja, 2009-04-15
Energiförbrukning
101 kWh/m² per år
Energiklass
-

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

BRF Träskfloden 15 är en äkta bostadsförening som består av tio flerbostadshus.

EKONOMI

Föreningen har en mycket god ekonomi och sänkte avgiften med 12% 1 jan 2007 och 10% från 1 jan 2008 och har sedan dess varit oförändrad. 66 % av de totala intäkterna kommer från uthyrda lokaler, hyresrätter och garage. Inga förändringar av avgiften är planerade. Under 2008 sålde föreningen 10 bostäder som tidigare varit upplåtna som hyresrätter.

RENOVERINGAR

Föreningen har en underhållsplan.

PARKERING

Föreningen har ett garage med 175 platser i två våningsplan. För föreningens medlemmar är kostnaden endast 1 400 kr/mån för en plats och för externa kostar en garageplats 3 750 kr. Vanligtvis kan en garageplats kunna erhållas inom 3-5 månader.

TV OCH BREDBAND

Grundutbud till kabel-tv och bredband 100/10 från ComHem ingår i avgiften.

ÖVRIGT

Medlemmar i föreningen har tillgång till tvättstuga, bastu, innergård, grovsoprum, sopsorteringsrum, parkeringsrum för permobil i gatuplan samt cykelförråd.

ALLMÄNT OM OMRÅDET

Här bor du centralt med Stockholms fulla potential runt hörnet. Bostaden ligger i gränslandet mellan Östermalm och Vasastan där båda stadsdelarna har mycket att erbjuda. Kvarteren utbjuder bland annat ett stort urval av restauranger och caféer som exempelvis populära Café Nero, Sibiriens soppkök, Esperanto, Beirut Cafe, Divino, Sture Hof på Stureplan, Ciao Ciao Due samt det välkända cafét och Boulangeriet Saturnus som serverar stans största kanelbullar.

Även motionsmöjligheterna är många i närbelägna Lill Jansskogen med GIH-badet samt Hagaparken med dess grönska.

I närheten ligger också ett större antal skolor för olika åldrar samt närhet till både KTH och universitetet.

NÄRSERVICE

Centralt läge med närhet till Odengatan och dess generösa utbud av restauranger, caféer, butiker och matvaruaffärer. I närheten finner man även apotek, systembolaget, postlådor, paketutlämning och skolor.

KOMMUNIKATIONER

Detta är ett område med mycket goda kommunikationer med bussar, tunnelbanans röda och gröna linje samt pendeltåg. Nere på Karlavägen och Birger Jarlsgatan går bussar runt hela Stockholm. Närmaste tunnelbana är Tekniska högskolan men det är också nära till stationerna på Rådmansgatan, Östermalmstorg och Odenplan. Du har även pendeltågsstationen Östra station inom gångavstånd. För mer information och tidtabeller se www.sl.se.

PARKERING

Folkbokförd i stadsdelen kan ansöka om boendeparkering hos Stockholms Stad (Trafikkontoret, tel 08-508 272 00). Tillståndet är gratis, medan en periodparkering på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt 60 kr/dygn. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: http://www.stockholm.se/boende.

PLANLÖSNING

Planlösning

Planlösning

Byggnad

Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggår
1994

CROWN I SIFFROR

5345
NÖJDA KUNDER
12936
DAGARS ERFARENHET
11678
MILJONER
 • KÖPA UNDER HAND

  KÖPA UNDER HAND

  En stor del av våra försäljningar sker under hand. Det betyder att de aldrig marknadsförs offentligt utan går direkt till personer som är inskrivna i vårt spekulantregister. Lägg gärna till dig i vårt register så håller vi dig informerad om underhandsförsäljningar.

 • SÄLJA UNDER HAND

  SÄLJA UNDER HAND

  Vill du sälja under hand? Du kanske inte är stressad, vill genomföra en diskret försäljning eller bara vill sälja till rätt pris så kan en underhandsförsäljning vara rätt för dig.

 • MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  Funderar du på att sälja och vill ha en snabb och enkel försäljning. Vi matchar din bostad direkt mot vårt spekulantregister och kan ofta komma med ett konkret bud till dig inom några dagar.

 • HELHETSLÖSNING

  HELHETSLÖSNING

  Vi använder oss av Addservice för att boka och planera alla tjänster som behövs för ditt bostadsbyte.

 • STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  Vill ni veta mer om Addservice tjänster så rekommenderar vi att besöka deras hemsida där många tjänster presenteras med fasta priser och tydliga checklistor.