Jägargatan 1
Södermalm & Gamla Stan

Fantastisk hörnvåning i toppskick med tre fina sovrum mot innergården och social och öppen planlösning mellan matplats och sällskapsrum med utgång till den soliga balkongen i sydväst. Designat kök och badrum med bänkskivor av exklusiv Carrara marmor. Attraktivt läge ett stenkast från Tantolundens grönska och Årstavikens strandpromenad. Buss, pendeltåg och t-bana inom gångavstånd. Stilren fastighet med hiss, garage och stor innergård. Välskött HSB förening med god ekonomi.

BOAREA
78 m²
RUM
4
VÅNING
3 av 5
BYGGÅR
2007
AVGIFT
3 649 SEK

INLEDNING

Fantastisk hörnvåning med tre fina sovrum mot innergården och social och öppen planlösning mellan matplats och sällskapsrum med utgång till den soliga balkongen i sydväst. De stora moderna fönstren i tre väderstreck ger en underbar atmosfär av ljus och rymd. Känslan förstärks ytterligare av våningens genomgående toppskick med vitmålade väggar, vitlaserad ekparkett och designat kök och badrum i sober vit och grå färgskala med bänkskivor av exklusiv Carrara marmor. Synnerligen attraktivt läge ett stenkast från Tantolundens grönska med fotbollsplaner, minigolf och pittoreska kolonilotter, och nära Årstavikens strandpromenad med sandstrand, strandcaféer och Boulebar. Mycket goda kommunikationer med buss, pendeltåg och t-bana inom gångavstånd. Stilren fastighet med hiss, garage och stor innergård med lekplats, grill och bärbuskar. Välskött HSB förening med god ekonomi som äger marken.

FAKTA

Adress
Jägargatan 1, 3 tr
11867 Stockholm
Område
Södermalm & Gamla Stan
Kommun
Stockholm
Våning
3 av 5
Hiss
Ja
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4
Boarea
78 m²
Månadsavgift
3 649 kr inkl värme och vatten
Andel i föreningen
0%
Andel av årsavgift
0%

ALLMÄN BESKRIVNING AV INTERIÖREN

Hörnlägenhet med tre sovrum mot innergården, social öppen planlösning mellan matplats och sällskapsrum. Stora moderna fönster i tre väderstreck ger en underbar atmosfär av ljus och rymd. Känslan förstärks ytterligare av våningens genomgående toppskick med vitmålade väggar, vitlaserade ekparkett och designat kök samt badrum i sober vit/grå färgskala med bänkskivor av exklusiv Carrara marmor.

HALL

Ljus välkomnande hall med gott om förvaring i de tre inbyggda garderoberna. Vitpigmenterat ekparkettgolv, vitmålad vägg, och säkerhetsdörr.

WC MED DUSCH

Elegant helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Designat handfat och vägghängd wc. Stor spegel med belysning. Tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva av Carrara marmor och gott om förvaring i badrumsskåp med speglar, stor duschhörna, handdukstork och takbelysning med dimmer. Om så önskas kan duschhörnan ersättas av badkar eftersom duschblandaren kan konverteras till badkarsblandare.

KÖK

Ljust och elegant designat kök med burspråk som rymmer matplats för 6-8 personer. Öppen planlösning till sällskapsrum. Släta vita skåpluckor med integrerad diskmaskin, integrerad fullstor kyl, integrerad fullstor frys, integrerat städskåp, integrerad fläkt, varmluftsugn och induktionshäll. Stort integrerat skafferi förberett för mikrovågsugn Stänkskydd och bänkskiva av exklusiv Carrara marmor med nedsänkt diskho. Köket är inramat med en överbyggnad med infällda spotligths med dimmerfunktion. Vitpigmenterat ekparkettgolv och vitmålad vägg.

SÄLLSKAPSRUM

Ljust sällskapsrum i anslutning till matplatsen med fönster i två väderstreck och utgång till solig balkong med vacker utsikt över grönska. Plats för (hörn-)soffa, soffbord, och fåtöljer samt bokhylla och TV-möbel. Möjlighet finns att skapa en mini femma genom att avdela en del av rummet till ett nytt 5:e rum! Vitpigmenterat ekparkettgolv och vitmålad vägg.

BALKONG 1

Stor balkong med sol såväl dag som kväll och utsikt över Tantolundens vackra grönska. Plats för sköna utemöbler och stora sällskap. Frostat glasräcke med insynsskydd och kraftig gråsvart balkongmatta.

SOVRUM 1

Sovrum med fönster mot lugn innergård. Tre inbyggda vita garderober. Plats för dubbelsäng och skrivbord. Vitpigmenterat ekparkettgolv och vitmålad vägg.

SOVRUM 2

Ljust och trevligt sovrum i hörn läge med fönster i två väderstreck mot lugn innergård. En vit inbyggd garderob. Plats för enkelsäng och skrivbord. Vitpigmenterat ekparkettgolv och vitmålad vägg.

SOVRUM 3

Sovrum med fönster mot innergård. En vit inbyggd garderob. Sovrum med plats för enkelsäng och skrivbord. Plats för enkelsäng och skrivbord. Vitpigmenterat ekparkettgolv och vitmålad vägg.

INRE HALL

En passage i våningen som leder från de sociala ytorna med sällskapsrum, kök och matplats till de avskilda privata sovrummen. Vitpigmenterat ekparkettgolv och vitmålad vägg.

FÖRENING

Namn
BRF Brända Tvätten
Antal lägenheter
74
Överlåtelseavgift
1138
Pantsättningsavgift
455
Tillåts juridisk person
Nej
Ägs marken
Ja, föreningen äger marken.
Organisationsform/Typ
Bostadsrätt
Äkta/Oäkta
Äkta
Energideklaration
Ja, 2017-02-20
Energiförbrukning
137 kWh/m² per år
Energiklass
E

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Föreningen bildades den 21 januari 2005 och registrerades den 14 februari 2005. Föreningen bildades i syfte att äga och förvalta fastigheten Tvätteriet 1 i Stockholms kommun. Föreningen är äkta och består av 74 lägenheter i 3 hus med anslutande garage och 128 garageplatser som kostar 1500 kr/mån.
Föreningens ekonomi är god, och trots att de sänker månadsavgiften med 15 % 1 april 2018, kommer de även under 2018 att kunna göra extra amorteringar på föreningens lån. Detta för att minska räntekostnaderna och risken för avgiftshöjningar vid eventuella kommande räntehöjningar.

EKONOMI

Föreningens ekonomi är god och de sänker månadsavgiften med 15 % 1 april 2018

RENOVERINGAR

Föreningen har en underhållsplan och mer att läsa om detta finns i senaste årsredovisningen.

PARKERING

Föreningen har 128 garageplatser för bil och en plats för mindre motorcykel. 41 av dessa bilplatser hyrs ut till medlemmarna och resterande 87 hyrs ut till extern hyresgäst (Locum). En garageplats kostar 1500 kr/mån.

TV OCH BREDBAND

Kabel-TV via Comhem, där basutbudet ingår i avgiften. Bredband via Bredbandsbolaget eller valfri leverantör.

ALLMÄNT OM OMRÅDET

Här bor ni i ett mycket populärt område med gångavstånd till allt som behövs för att tilltala en storstadsbo. Superläge med närhet till såväl puls och nöjen, liksom naturområden och det vackra promenadstråket längs Årstaviken. Området kombinerar verkligen det bästa av myllrande storstad, södercharm och avkopplande natur.

Söder erbjuder ett flertal härliga grönområden med vackra parker så som Vitabergsparken, Skinnarviksparken, Tantolunden, Blecktornsparken samt Pålsundsparken. Lika nära är Hammarby Sjö där m/s Lotten tar dig till Hammarby Sjöstad. På vägen till vattnet passerar du den nyskapande Orionteatern.

På Södermalm finner du också charmiga Nytorget och livfulla SoFo-området, Katarina Bangata med Bondens marknad och livliga Medborgarplatsen. Det populära området är fullt med butiker, restauranger, mysiga fik och trevliga uteställen. Nära till shopping vid Ringens köpcentrum och Åhléns vid Skanstull.

För idrottsintresserade finns Eriksdalsbadet, SATS, Boxningsklubben Örnen, Badmintonstadion samt Friskis & Svettis. Området kring Årstaviken är perfekt för dig som föredrar löpning. I Hammarbybacken kan du även åka skidor hela vintern.

NÄRSERVICE

Med detta centrala läge har man nära till allt - matvarubutiker, affärer, skolor och restauranger.

KOMMUNIKATIONER

Utmärkta kommunikationer med både tunnelbanas gröna samt röda linje. Flertalet innerstadsbussar har stationer i området, här passerar bland annat busslinje 3 och 4 som tar dig runt hela innerstan. Vid Södra station finner du även pendeltåg. För mer information och tidtabeller, se www.sl.se.

PARKERING

Folkbokförd i stadsdelen kan ansöka om boendeparkering hos Stockholms Stad (Trafikkontoret, tel 08-508 272 00). Tillståndet är gratis, medan en periodparkering på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt 60 kr/dygn. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: http://www.stockholm.se/boende.

PLANLÖSNING

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2007

Övriga byggnader

Föreningens 3 hus byggdes 2007 med anslutande garage med 124 p-platser, á 1500 kr/mån.
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm.
Tvättstuga finns i huset med 2 maskiner samt tumlare och torkskåp och lätt att boka tider.
Cykelförråd finns också i huset samt cykelställ på gården.
Barnvagnsrum i huset.
Stort soprum med viss återvinning. På andra sidan huset finns komplett återvinningsstation.
Möjlighet till garageplats i samma hus.
Härlig innergård med gräsmatta, stor lekplats och grillmöjligheter med uteplats.

CROWN I SIFFROR

5345
NÖJDA KUNDER
12936
DAGARS ERFARENHET
11678
MILJONER
 • KÖPA UNDER HAND

  KÖPA UNDER HAND

  En stor del av våra försäljningar sker under hand. Det betyder att de aldrig marknadsförs offentligt utan går direkt till personer som är inskrivna i vårt spekulantregister. Lägg gärna till dig i vårt register så håller vi dig informerad om underhandsförsäljningar.

 • SÄLJA UNDER HAND

  SÄLJA UNDER HAND

  Vill du sälja under hand? Du kanske inte är stressad, vill genomföra en diskret försäljning eller bara vill sälja till rätt pris så kan en underhandsförsäljning vara rätt för dig.

 • MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  MATCHA DIN BOSTAD MED VÅRA SPEKULANTER

  Funderar du på att sälja och vill ha en snabb och enkel försäljning. Vi matchar din bostad direkt mot vårt spekulantregister och kan ofta komma med ett konkret bud till dig inom några dagar.

 • HELHETSLÖSNING

  HELHETSLÖSNING

  Vi använder oss av Addservice för att boka och planera alla tjänster som behövs för ditt bostadsbyte.

 • STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  STÄD • FLYTT • AREAMÄTNING • HOMESTYLING

  Vill ni veta mer om Addservice tjänster så rekommenderar vi att besöka deras hemsida där många tjänster presenteras med fasta priser och tydliga checklistor.